Контакт: +389 (2) 609 21 91 | +389 (78) 286 406 (и Viber)
ул. Леринска2, 1000 Скопје, Видете ја мапата

ТРЕТМАНИ ЗА БАЛАНСИРАЊЕ И ОДДРЖУВАЊЕ НА БАЛАНСОТ НА ЖИВОТНАТА ЕНЕРГИЈА (БИОЕНЕРГИЈА) КАКО УСЛОВ ЗА ЗДРАВО И КРЕАТИВНО ЖИВЕЕЊЕ


Биоенергија

Третман Цена
Енергетски третман за балансирање на животната енергија (биоенергија) 800 денари
Енергетски третман за обликување на телото (губење на вишок килограми) 800 денари
Енергетски третман за подмладување на лицето 800 денари
Антистресен енергетски третман 800 денари
Медитативен третман (индивидуален) 800 денари
Медитативен третман (група 5 лица) 300 денари

Терапевт за енергетска конекција – Нада Кочовска (Здружение Према, куќа за енергетска конекција, медитација и креативно живеење)

* Третмани секој понеделник, среда и петок од 10:00 – 20:00 часот

Повеќе информации на +389 (0)2 609 21 91 или Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

home bottom banner wine
GardenSpa
ГарденСпа Бутик Хотел
ул. Леринска 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92 ; +389 (78) 286 406 (и Viber)
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© 2014 GardenSpa Hotel. All rights reserved