Contact: +389 (2) 609 21 91
st. Lerinska 2, 1000 Skopje, See the map

Генерациски собири во Гарден Спа

Патиштата во животот не водат во разни правци, но остануваат врските со генерациските другари. Споделете ги приказните и спомените од вашите школски денови во опуштена и позитивна атмосфера, со совршена кетеринг услуга и врвни вина, и ставете го и овој генерациски собир во споменарот на најубавите настани со најсаканите од вашата генерација.

Reunion

Повеќе информации за нашите идеи и понуди за ваков групен настан на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или на т. (02) 609 21 91.home bottom banner wine
GardenSpa
GardenSpa Boutique Hotel
st. Lerinska 2, 1000 Skopje, Macedonia
Phone: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© Garden Spa Hotel. All rights reserved