Contact: +389 (2) 609 21 91
st. Lerinska 2, 1000 Skopje, See the map

Викенд во Гарден Спа

Насред зима, почувствувајте ја отвореноста и топлината на Гарден спа буктик хотелот. Еклектичниот амбиент на модерноста и нашите срдечни услуги (од удобните хотелски соби, преку послужувањето со најфините сталки и вински задоволства, до здравјето и уживањето во спа центарот) ќе ви отворат еден нов свет за време на овие студени зимски викенди. Дозволете ни да ве опуштиме.

8bah2

Повеќе информации за нашите идеи за викенд престој и за користење на сите капацитети

home bottom banner wine
GardenSpa
GardenSpa Boutique Hotel
st. Lerinska 2, 1000 Skopje, Macedonia
Phone: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© Garden Spa Hotel. All rights reserved