Контакт: +389 (2) 609 21 91 | +389 (78) 286 406 (и Viber)
ул. Леринска2, 1000 Скопје, Видете ја мапата

Викенд во Гарден Спа

Насред зима, почувствувајте ја отвореноста и топлината на Гарден спа буктик хотелот. Еклектичниот амбиент на модерноста и нашите срдечни услуги (од удобните хотелски соби, преку послужувањето со најфините сталки и вински задоволства, до здравјето и уживањето во спа центарот) ќе ви отворат еден нов свет за време на овие студени зимски викенди. Дозволете ни да ве опуштиме.

8bah2

Повеќе информации за нашите идеи за викенд престој и за користење на сите капацитети

home bottom banner wine
GardenSpa
ГарденСпа Бутик Хотел
ул. Леринска 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92 ; +389 (78) 286 406 (и Viber)
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© 2014 GardenSpa Hotel. All rights reserved