Контакт: +389 (2) 609 21 91 | +389 (78) 286 406 (и Viber)
ул. Леринска2, 1000 Скопје, Видете ја мапата
GardenSpa

Цени за ноќевање

Искористете го промотивниот период и добијте ексклузивно сместување. Совршен баланс помеѓу услугата и цената ви нуди ГарденСпа Бутик Хотел

УСЛУГА ЦЕНА (едно лице / две лица)
Еднокреветна соба 2150 ден.
Двокреветна соба 2760 ден. / 3780 ден.
Кралска соба 3780 ден. / 3990 ден.
Делукс апартман 4900 ден. / 5520 ден.
Пентхаус апартман 5520 ден. / 6130 ден.
Превоз до aеродром 1200 ден.

* цените важат за соба со едно ноќевање со вклучен појадок.

 

 

СПА Центар

УСЛУГА ЦЕНА
Дневно користење (до 2 часа) 800 денари
Три пати неделно (по 2 часа) 1800 денари
Месечна карта (8 пати) 3200 денари


Третмани

ВИНСКИ ТРЕТМАНИ ЦЕНА
Винска бања + винска масажа 2000 денари
Вински третман
(капење во вино, пилинг, маска, масажа)
3000 денари

JANSSEN COSMETICS ТРЕТМАНИ ЦЕНА
Освежителен третман на лице 1500 денари

АНТИОКСИДАНТЕН ВРАП СО ЗЕЛЕН ЧАЈ ЦЕНА
(КИСЛОРОДЕН ПИЛИНГ, МАСКА НА ТЕЛО-ВРАП, МАСАЖА)
Еден третман за едно лице 1900 денари
Еден третман за две лица 3900 денари
4 пати во месецот за едно лице 7500 денари

МАСАЖИ ЦЕНА
Релаксирачка масажа 1500 денари
Ароматерапија 1500 денари
Антистрес масажа 1500 денари
Шведска масажа 1500 денари
Спортска масажа 1500 денари
Парцијална масажа 800 денари
Масажа на лице 600 денари
Рефлексо масажа на стапала 2000 денари
Антицелулитна масажа 800 денари
Пакет од 10 антицелулитни третмани 6500 денари

ДЕЛУКС МАСАЖИ ЦЕНА
Вулканска масажа 2500 денари
Кралска масажа 2500 денари
Ломи-Ломи (Хавајска) масажа 1800 денари
Чоколаден третман 1800 денари
Традиционална кинеска масажа (цело тело) 1500 денари
Традиционална кинеска масажа (лице, врат, глава, деколте) 1300 денари
Масажа со бамбус (цело тело) 1800 денари
Масажа со бамбус (акопресурни точки, лимфна дренажа) 1500 денари
Масажа со бамбус и вулкански камења 2500 денари
Масажа на трудници 1800 денари
Вакуум масажа на цело тело 1800 денари
Вакуум масажа на грб 1000 денари
Релаксирачка масажа и освежителен третман 2500 денари

ПИЛИНГ ЦЕНА
Пилинг (цело тело) 900 денари
Пилинг (парцијален) 500 денари

ЛИМФНА ДРЕНАЖА ЦЕНА
Лимфна дренажа (цело тело) 2000 денари
Парцијална 1300 денари
Стомак 900 денари

ПЕДИКИР И МАНИКИР ЦЕНА
Педикир 900 денари
Маникир 600 денари
Медицински педикир
1500 денари
Педикир со парафин
1500 денари
home bottom banner wine
GardenSpa
ГарденСпа Бутик Хотел
ул. Леринска 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92 ; +389 (78) 286 406 (и Viber)
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© 2014 GardenSpa Hotel. All rights reserved