Контакт: +389 (2) 609 21 91 | +389 (78) 286 406 (и Viber)
ул. Леринска2, 1000 Скопје, Видете ја мапата

Еднокреветна соба

View the embedded image gallery online at:
https://gardenspa.mk/mk/sobi#sigProIdcbdad2477d

Доживејте ја смислата на добредојденост во удобноста на просторот. Сами како дел од голема слика за совршено чувство.

 • Клима уред
 • Рум сервис
 • Мини-бар
 • Бесплатен интернет WiFi
 • TV (45 канали)
 
 

Двокреветна соба

View the embedded image gallery online at:
https://gardenspa.mk/mk/sobi#sigProId643a926a15

Практична просторност со аспирација. Споделете го вашето најдобро време во хармонија со комфорноста.

 • Клима уред
 • Рум сервис
 • Мини-бар
 • Бесплатен интернет WiFi
 • TV (45 канали)
 
 

Премиум Двокреветна соба

View the embedded image gallery online at:
https://gardenspa.mk/mk/sobi#sigProId345d818263

Чувство на домашна атмосфера. Позитивно доживување. Без потреба од дополнително објаснување.

 • Клима уред
 • Рум сервис
 • Мини-бар
 • Вграден сеф
 • Бесплатен интернет WiFi
 • TV (45 канали)
 
 

Делукс Двокреветна соба

View the embedded image gallery online at:
https://gardenspa.mk/mk/sobi#sigProId4b53b78b53

Доживејте го луксузот како одраз на вашите лични потреби кој ви го нуди Хотел Гарден Спа. Простор кој е посебно дизајниран да биде и како ваш интимен, така и деловен универзум.

 • Клима уред
 • Рум сервис
 • Мини-бар
 • Вграден сеф
 • Бесплатен интернет WiFi
 • TV (45 канали)
 
 
home bottom banner wine
GardenSpa
ГарденСпа Бутик Хотел
ул. Леринска 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92 ; +389 (78) 286 406 (и Viber)
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© 2014 GardenSpa Hotel. All rights reserved