Контакт: +389 (2) 609 21 91 | +389 (78) 286 406 (и Viber)
ул. Леринска2, 1000 Скопје, Видете ја мапата

Следете го патот на виното

Земете здив од напорното секојдневие и поминете четири дена во Гарден Спа бутик хотелот и со нашите пријатели на исконскиот македонски „Пат на виното“ низ тиквешијата и во струмичко.

Патот на виното

Три ноќевања со појадок, посета на најдобрите и најуспешни македонски винарии, и дегустација на врвни вина и локални гастрономски и традиционални специјалитети. И единствена шанса да ги користите содржините на нашиот вински спа центар во новиот хотел Гарден спа, кој е единствен во регионот.

home bottom banner wine
GardenSpa
ГарденСпа Бутик Хотел
ул. Леринска 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92 ; +389 (78) 286 406 (и Viber)
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© 2014 GardenSpa Hotel. All rights reserved